Огласяват резултатите от данъчните проверки в Игнатиево

16:11, 02 юли 15 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-вероятно утре, 3 юли, ще станат ясни резултатите от данъчните проверки на джебчийките от Игнатиево, съобщи говорителят на НАП Варна Виолета Маринова. Преди около месец приходното ведомство започна инспекция едновременно с полицейската акция в града, при която бяха задържани 13 човека.

Очаква се от териториалното звено на Агенцията по приходите да огласят обобщена информация, отнасяща се за 14 лица от нашумелия с престъпните умения на жителите си град.

Проверките, направени от данъчните, са насочени към доходите, имуществото и задълженията на джебчийките, включително и за периода от 2010 до 2014 г.

Единайсет жени и двама мъже на възраст от 17  до 61 години бяха задържани при полицейската акция в Игнатиево на 3-ти юни. Всички те са с криминални регистрации. Три от задържаните жени бяха установени като евентуални извършителки на джебчийска кражба. В хода на операцията бяха проверени 10 адреса. На изградените контролно-пропускателни пунктове униформените инспектираха 124 души и 28 автомобила.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама