Моторист без книжка блъсна човек на пешеходна пътека във Варна

15:39, 03 юли 15 25 250 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
30-годишен мотоциклетист блъсна възрастен варненец на пешеходна пътека в кв. Аспарухово. Пътният инцидент се разиграва около 17 часа в района на сп. "Джанавара" на ул. "Народни будители", съобщават от пресцентъра на полицията.

Лицето с инициали А.К., управлявайки собствения си мотоциклет “Хонда”, не пропуска стъпил на пешеходната пътека тип “зебра” 78-годишен пешеходец и го блъска. При удара възрастния мъж е получил контузия на гръден кош и разкъсно-контузна рана на глезен. Прегледан в болница, оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.Установено е, че мотоциклетистът е неправоспособен, за което е подведен под наказателна отговорност.

Още един пътен инцидент с пострадал е регистиран във Варна в четвъртък. Около 15:00 часа, по бул. “Христо Смирненски”, в посока “Вятърна мелница”, 43-годишен водач на лек автомобил “Дачия” губи контрол и се преобръща, при което се блъска в насрещно движещо се БМВ. Вследствие на инцидента водъчът на дачията е получил контузия на предмишница, прегледан в болница и освободен за домашно лечение. Причина за произшествието е движение с несъобразена с пътните условия скорост, допълват от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама