Женската организация на ПП ГЕРБ - Варна е с ново областно ръководство

16:19, 07 юли 15 25 545 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Структурата на Жени ГЕРБ във Варна е с ново областно ръководство след прието решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията в морския гад. Номинациите за избор на ново ръководство бяха направени на отчетно-изборно събрание, на което специален гост бе председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

За областен клубен ръководител на ЖГЕРБ-Варна беше избрана Йорданка Проданова. Тя е родена във Варна. Педагог по образование, Проданова има дългогодишен стаж по специалността си, а през последните 10 години развива частен бизнес в сферата на недвижимите имоти и строителството. Семейна е, с две деца.

"Доверието, което ми е гласувано, е отговорност да развием силна и дейна структура на Жени ГЕРБ във Варна и областта. Благодаря за подкрепата на областното ръководство на ГЕРБ-Варна! Имам амбицията да докажем, че дамската организация на партията е креативна и с потенциал да бъде двигател на общественополезни инициативи. В краткосрочен план усилията на структурата ще бъдат насочени към провеждането на една успешна предизборна кампания на ГЕРБ”, коментира Йорданка Проданова.

Новият областен клубен секретар на ЖГЕРБ-Варна е Нели Вълева. За членове на областния управителен съвет са утвърдени: Елка Георгиева, Румяна Цветкова, Ивелина Томова, Бонка Банкова и Надя Георгиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама