Варненци се пробват за рекорд на Гинес с най-дълга вечеря на плажа

12:05, 26 авг 15 / Любопитно 25 661 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Най-дългата вечеря на плажа” пробва да организира група ентусиасти от Варна. С инициативата под мотото "Заедност" те искат да възродят позабравени традиции, да обединят хората и да съживят човешките взаимоотношения.

За целта ентусиастите, които се организират чрез група във фейсбук, са избрали плажната ивица на кв. Аспарухово, на която между "Верандата" и "Плевнята" ще бъде поставена импровизирана маса, достатъчно дълга, за да събере всички желаещи да се включат. Вече е получено и разрешение от концесионера на плажа.

Идеята е всеки да донесе своята вечеря, а организаторите от сдружение "Живей активно" са се погрижили за богата музикално-артистична програма с изпълнения на живо. Вече са осигурени сцената и осветлението, които са предоставени от Община Варна.

"Най-дългата вечеря на плажа" ще се състои на 5 септември, а очакванията са проявата да се превърне в традиция и всяка година на тази дата жителите на Варна да се веселят заедно. Организаторите са решили и да кандидатстват за поставяне на рекорд на Гинес, за да обединят хората и да популяризират най-хубавия квартал на Варна и България.

Подробности могат да бъдат намерени във фейсбук групата на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама