„Ритъмът на морето” дари Поморие с много емоции и невероятна атмосфера (снимки)

13:25, 03 сеп 15 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 „Ритъмът на морето” остави без дъх стотици жители и гости на слънчево Поморие. В две последователни вечери, на 1-ви и 2-ри септември многолюдната публика на площада пред читалище „Просвета 1888” бе в плен на вълшебни музика и танц. Не слова сътвориха магията, а красивите движения и мелодични звуци в рамките на Националния фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави.

Цветното събитие се проведе в морския град за 11 пореден път, като част от програмата на празниците “Море от вино”. Превърналият се в традиция фестивал, отново обедини талантливи духови и мажоретни състави от цялата страна. Погледите бяха приковани още в самото начало със забележително дефиле по пешеходната улица на града. Участие в него взеха десетки състави от различни градове на страната.

Събитието бе официално открито от заместник-кмета на община Поморие Илия Джингов. Той приветства всички присъстващи и им пожела да се насладят и почерпят от положителния заряд на сцената.

 Атрактивните танцови съчетания и впечатляващи музикални изпълнения заслужиха аплодисментите на публиката и провокираха много усмивки и настроение през двете фестивални вечери.

Председателят на читалище “Просвета 1888” Милчо Талев връчи на всички участници дипломи, плакети и подаръци от Община Поморие. Така „Ритъмът на морето” – Поморие 2015 завърши с пожелание за нови срещи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама