"Енерго-Про" пак дръпна шалтера на варненци, причината е неизвестна

01:03, 26 ное 15 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Енерго-Про" отново изненада неприятно своите абонати, след като няколко жилищни района във Варна внезапно останаха без електрозахранване тази нощ. Причината за поредния срив е неизвестна, тъй като е невъзможно да се осъществи телефонна връзка с т. нар. "кол център" на монополиста.

Не е трудно обаче да се предположи, че амортизираните подстанции на "Енерго-Про", в съчетание с влошаващата се метеорологична обстановка, са изиграли лоша шега на варненци, които иначе плащат тлъсти сметки за ток. 

Сигнали за внезапния енергиен срив постъпиха от десетки жилищни комплекси на територията на район "Одесос", "Приморски" и "Младост". Токът спрял малко след полунощ и дошъл след около половин час, разказват недоволни абонати в социалната мрежа Facebook.

"Докога ще търпим "Енерго-Про да правят каквото си искат? Половин час целият ми квартал нямаше ток, а когато се опитах да се свържа с колонизатора, ми казват, че всичките оператори са заети. Това ми се случва за трети път през този месец", свидетелства журналистът Николай Караколев, който живее в района на Автогарата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама