Пиян шофьор качи влекач на жп релсите в Провадия

12:36, 26 ное 15 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
59-годишен шофьор на товарен автомобил "Рено" с прикачено полуремарке е излязъл извън платното за движение, блъснал се е в метална ограда на железопътна линия, след което влекачът се е качил на жп релсите. Инцидентът е станал в Провадия на ул. "Янко Сакъзов" в сряда, 25 ноември, около 20:20 часа. Шофьорът, който е от Димитровград, е изгубил контрол над превозното средство, защото е бил пиян. При инцидента няма пострадали хора, нанесени са само материални щети. 

Полицаите установили, че водачът е седнал зад волана след употреба на алкохол с концентрация от 1,59 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Провадия.

Същия ден е хванат още един пиян шофьор. По време на обслужване на катастрофа във варненския квартал Аспарухово, на ул. "Народни будители", полицаите установили, че 42-годишен мъж управлява автомобил "Опел" с 1,54 промила алкохол в издишания въздух

Шофьорът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство. Материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама