Млад мъж е убит в Девня, друг е ранен (обновена)

10:14, 28 ное 15 25 1312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безжизненото тяло на 20-годишен мъж от с. Николаевка е открито в девненския квартал Повеляново, съобщи за Topnovini.bg говорителят на Областната дирекция на МВР във Варна Ивана Милева. Сигналът за извършено тежко криминално престъпление е постъпил тази сутрин около 6:25 часа.

Трупът е открит в района между Младежкия дом и детска градина "Здравец", който е поставен под видеонаблюдение, твърдят източници на Topnovini.bg. Според тях убийството е извършено с нож.

От полицията отказаха да дадат повече подробности за самоличността на жертвата и за извършеното престъпление, но Topnovini.bg научи, че разследващите вече разполагат със записи от външните камери на Младежкия дом.

На мястото има един убит, а още един младеж е ранен в крака и е откаран в болница, допълни говорителят на Апелативната прокуратура Илка Катрева. По неофициална информация причината за кървавата саморазправа е конфликт, възникнал в дискотека "Акапулко" в Младежкия дом.

На местопроизшествието текат процесуално-следствени действия под надзора на Варненската окръжна прокуратура. Нейният говорител, прокурор Радослав Лазаров, отказа всякаква информация по случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама