100 коли блокираха варненски булевард в знак на протест (снимки)

13:37, 28 ное 15 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във Варна протестиращите срещу поскъпването на винетките се отклониха от първоначално обявения маршрут на шествието и блокираха бул. "Владислав Варненчик", предаде репортер на Topnovini.bg.

По-рано над 100 автомобила, предвождани от рокери на мотори, се събраха пред Катедралния храм "Свето Успение Богородично”, след което се отправиха по бул. "Мария Луиза" към сградата на Общината. Там те трябваше да направят обратен завой, за да стигнат отново до Катедралата.

Изненадващо обаче на последното кръстовище демонстрантите завиха надясно и блокираха централния варненски булевард. Недоволните шофьори надуват клаксони, от колите им се веят националните трибагреници, както и протестни лозунги.

Шествието е съпровождано от засилено полицейско присъствие, което не попречи на протестиращите да надхитрят униформените. Иначе от МВР-Варна, под ръководството на началника на "Охранителна полиция" - ст. комисар Никола Панчев, бяха създали безупречна организация, така че протестиращите да не пречат на другите участници в движението. За целта площад "Св. св. Кирил и Методий" и едното платно на бул. "Мария Луиза" бяха отцепени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама