Пак изкарват на публична продан тубдиспансера във Варна

08:06, 06 фев 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сградата на тубдиспансера във Варна е предложена за публична продан от частен съдия изпълнител за втори път. Това сочи обявление от 5 февруари, публикувано на страницата на Окръжния съд.

Първоначалната цена на общинския имот на ул. „Мануш Войвода" е с 274 хил. лева по-ниска от предложената на предходния търг. Двуетажната сграда със застроена площ от 729 кв. м., включваща три взаимно свързани тела, е оценена на 528 975 лв.

Публичната продан ще се проведе от 9 февруари до 9 март в сградата на Районния съд, а офертите ще бъдат отворени ден по-късно. Интересуващите се от сградата могат да се явят всеки присъствен ден от 9:00  до 17:00 часа в обявения срок и да прегледат книжата срещу такса от 24 лева с ДДС.

Продажбата е в полза на Националната агенция по приходите и фирма „Залива - 47 СП" АД. В случай, че бъде реализирана, задатъкът от 10 % върху първоначалната цена на имота ще бъде внесен по сметката на частния съдебен изпълнител.

Още при гласуването на бюджета на Варна за 2016 г през януари стана ясно, че здравното заведение е заплашено от още дела. На заседанието на финансовата комисия шефът на местния парламент Тодор Балабанов коментира, че срещу белодробната болница се води още едно производство за неизплатени задължения в размер на около 80 хил. лева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама