Варненска прокурорка влезе в насрещното и паркира пред гараж (снимки)

11:13, 09 фев 16 25 769 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В абсолютно нарушение на Закона за движение по пътищата (ЗДвП) варненската прокурорка Здравка Задгорска демонстративно навлезе в насрещното и паркира на забранено място. Това споделиха пред Topnovini.bg възмутени очевидци, които ни изпратиха снимки на редакционната поща.

"Очевидно прокурорският стикер, залепен на предното панорамно стъкло на личния автомобил на Задгорска, е достатъчен мотив, за да кара като джигит", коментират четиримата свидетели на ситуацията, които са се постарали да я заснемат всеобхватно. 

По думите им около 9:40 часа тази сутрин Здравка Задгорска навлязла с личния си автомобил "Рено" срещу посоката на движение на ул. "Ангел Кънчев" (зад Съдебната палата на площад "Тракия"), с което потенциално е застрашила живота и здравето на другите участници в движението. Това обаче съвсем не изчерпва нарушенията на ЗДвП, които е допуснала Задгорска, защото с цялата си наглост е паркирала колата пред тунел за подземни гаражни клетки и така вероятно е докарала ядове на "затапени" шофьори от жилищната кооперация. 

Не на последно място по важност магистратката си е позволила да залепи на предното панорамно стъкло на личния си автомобил стикер на Прокуратурата, което е абсолютно забранено, и за което трябва да понесе отделна санкция. "Явно с тези пинизи прокурорката си гарантира недосегаемост пред органите на реда", коментират свидетели на ситуацията. 

Topnovini.bg ще препрати линк към този материал на електронната поща на Пътна полиция - Варна, от където трябва да съставят акт за административно нарушение на джигит-прокурорката Здравка Задгорска.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама