Надзиратели укриват престъпления във варненския затвор

16:17, 17 фев 16 25 2024 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Системен тормоз, наркоразпространение и десетки потулени жалби – това е обстановката зад стените на варненския затвор. Надзирател по прякор Банана вземал рушвети от лишени от свобода, за да могат те да ползват мобилни телефони зад решетките – нещо, което иначе е строго забранено, докладваха източници на Topnovini.bg.

За илюстрация от затвора ни изпратиха снимка от 37-ма килия, правена с телефон, на която заедно в кадър позират Галин Манджата и Мартин Скандала. Първият е съпруг на небезизвестна проститутка на Златни пясъци, на име Десислава Димитрова, участваща в схеми за лъжесвидетелстване и в момента укриваща се от органите на реда.

Личният масажист на известен играч от ъндърграунда пък безпроблемно продавал хероин на лишени от свобода, за да трупат капитал с наркобоса си за "бели” дни. Наскоро в килията си е бил изнасилен 18-годишен младеж с инициали Н.К., но случаят е укрит от надзирателите, твърдят нашите източници.

Специализираното звено към Районната прокуратура във Варна, което се занимава с престъпления, извършени от служители на реда, трябва спешно да се заеме с обстановката във варненския затвор, защото, както е тръгнало, скоро надзирателите ще започнат да укриват и убийства – срещу някой лев, разбира се.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама