Пускат два допълнителни влака между Варна и София

06:56, 28 апр 16 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 25 септември два допълнителни бързи влака със задължителна резервация ще пътуват между Варна и София през Горна Оряховица, съобщиха от „Български държавни железници“.  Те ще се движат в отговор на повишеното търсене на транспортни услуги между столицата и черноморския град през летния сезон.

Всеки петък от Централна гара София в 14,15 ч. ще потегля бързият влак със задължителна резервация №2671, който ще пристига във Варна в 21,25 ч. В обратното направление бързият влак със задължителна резервация №2672 ще пътува в неделните дни. Той ще тръгва от гара Варна в 12,20 ч. и ще пристига в София в 19,41 ч.

По маршрута София – Варна – София композициите на двата сезонни бързи влака „Варна уикенд” ще бъдат съставени от три второкласни вагона и един първокласен.

През периода на Великденските празници бързите влакове със задължителна резервация София – Варна – София („Варна уикенд”), вместо на 29 април (петък) и 1 май (неделя) ще се движат извънредно на 28 април (четвъртък) от София до Варна и на 2 май (понеделник) от Варна до София, както и на 5 май (четвъртък) от София до Варна, вместо на 6 май (петък).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама