Помощник-треньорът на „Черно море“ тръгва утре за курс в УЕФА

12:49, 01 май 16 / Спорт 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Помощник-треньорът на „Черно море“ Емануел Луканов заминава утре за Нион. Там заедно с още 28 кандидата за лиценз „Про“ от България ще премине специализиран курс в УЕФА. Той ще се проведе в дните между 2 и 5 май и в него ще вземат участие и представители на треньорските школи на Литва, Малта и Северна Ирландия. „Доста мащабно мероприятие, четири държави ни събират. Всеки един от нас има задача да анализира „Атлетико“ Мадрид, да организира тренировка и да направи презентация. Мисля, че са много интересни неща. Курсът ще бъде воден от лектори, които са имена в УЕФА. Като цяло курсът за придобиване на лиценз „Про“ е доста мащабен, доста неща научаваме. Ще бъдем и на Европейското първенство. На много високо ниво преминава“, обясни Емануел Луканов.

Българските треньори ще участват в теоретични и практически занимания, подготвени от специализирания треньорски панел на УЕФА, а специален гост ще бъде бившият селекционер на австралийския национален отбор Холгер Осиек.

В специализирания курс освен Емануел Луканов, ще участват още Васил Боев, Даниел Борисов, Асен Букарев, Георги Чиликов, Александър Димитров, Стойчо Драмов, Александър Георгиев, Мариян Христов, Митко Иванов, Владимир Иванов, Росен Кирилов, Радостин Кишишев, Евгени Колев, Петър Колев, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Пламен Липенски, Михаил Мадански, Ясин Мишауи, Добромир Митов, Викторио Павлов, Светослав Тодоров, Александър Томовски, Елин Топузаков, Бойко Величков, Тодор Янчев, Христо Янев и Здравко Здравков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама