Разиграват лотария за посещения на забележителностите на Варна

06:53, 02 май 16 / Култура 25 221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уикенд за двама в хотел „Астера“, вечеря за двама във винарна „Дарзалас“, ваучер за двама за „Акваполис“, морска разходка за двама с корабчето „Пинта Варна“, билети за спектакли, концерти и кино и още много награди очакват варненци и гости на града в лотария, организирана от общината и Туристическия информационен център.  Условието е в периода до 15 май включително те да посетят 6 културни обекта и да съберат печати от тях върху специално картонче.

Забележителностите, включени в т.нар. малка обиколка на Варна, са Археологическият музей, Градската художествена галерия „Борис Георгиев“, Аквариумът, Римските терми – големите и малките, и Музеят за история на Варна. Картончетата могат да се получат във всеки от обектите, както и в Туристическия информационен център на площад „Св. св. Кирил и Методий (Козирката).

След като съберат шестте печата, кандидатите за награди трябва да добавят върху картончето името си, рождената си дата и телефон за контакт, след което да го пуснат в някоя от кутиите в обектите.  Картата на обектите е отпечатана на гърба на картончето, а редът на посещението им е без значение.

Участието не е обвързано с каквато и да е покупка – навсякъде в периода на играта подпечатването, както и всичко останало, е безплатно. Всеки желаещ има право само на едно участие, но шансовете му за печалба могат да се увеличат, ако покани за участие близък или приятел – всички награди са за двама души.

Играта приключва на 15 май в 17 ч., когато затварят всички обекти, от които се събират печатите. В 19 ч. на 15 май на входа на Морската градина ще бъдат обявени печелившите в лотарията.

Право на участие имат всички жители и гости на Варна,без възрастови или други ограничения, с изключение на организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама