„Моряците“ със загуба от „Монтана“ в предпоследния кръг

09:37, 26 май 16 / Спорт 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старшата възраст на „Черно море“ записа загуба от „Монтана“. „Моряците“ на Тодор Каменов и Иван Николов отстъпиха с 1:2 на съперниците си в мач от предпоследния 33-и кръг на Елитната юношеска група до 19 години.

Варненци доминираха на терена през първото полувреме. Те обаче пропуснаха най-малко четири много добри възможности за гол, затова и до почивката нулевото равенство се запази.

През второто полувреме „моряците“ отново не успяха да реализират положенията си. Все пак в 63-ата минута Марин Сираков даде преднина на своите. Стремежът да се запази тази минимална преднина обаче изигра лоша шега на варненци. Те допуснаха изравняване в последната минута, а в даденото от съдията допълнително време домакините от „Монтана“ стигнаха и до втори гол.

Пред клубния сайт наставникът на „Черно море“ Тодор Каменов каза, че предвид кадровите проблеми, е разчитал и на момчета набор 2000. „Не може обаче да губим мачовете си по такъв начин“, добави специалистът.

В последния кръг „моряците“ приемат на свой терен „Верея“ Стара Загора. Двубоят е в понеделник от 18 ч. на стадиона под Аспарухов мост.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама