Себастиан Ернандес пред завръщане в „Черно море“

19:59, 27 май 16 / Спорт 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Треньорът на „Черно море“ Никола Спасов има желание да върне на „Тича“ познато на феновете име. Става въпрос за колумбийския халф Себастиан Ернандес, пише „Тема Спорт“. В момента 29-годишният футболист е част от втородивизионния турски „Болуспор“, но през пролетта загуби мястото си в основния състав.

Бившият играч на „Лудогорец“ има общо 16 мача и 1 гол за клуба от южната ни съседка, но само 4 от тези срещи са през 2016 г. Самият Ернандес не се е появявал в игра от близо два месеца, като последната му изява датира от 3 април. Точно поради тази причина в лагера на „моряците“ таят надежди, че ще успеят да го върнат обратно край морето.

Себастиян игра на „Тича“ през пролетта на миналата година като преотстъпен от Разград и беше в основата на спечелената от „Черно море“ първа в историята на клуба Купа на България. След края на сезона Спасов направи всичко възможно, за да го задържи в редиците си, но полузащитникът избра да продължи кариерата си в „Болуспор“, откъдето получи изключително изгодно финансово предложение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама