Обновете гардероба си на изложението панаир на модата

08:00, 30 май 16 25 1142 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Все още ли смятате, че лятото не е започнало? Въпреки дъждовете и променливото все още време, настъпването на лятото е абсолютно сигурно! И кога, ако не сега е моментът да захвърлим шлифери и  якета и да обновим летния си гардероб. Къде, ако не на изложението на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА, което се провежда  пред Драматичния театър, от 30 май до 4 юни.

В началото на сезона не е нужно да обикаляте с часове по магазините, да следите за промоции, разпродажби и нови колекции за вас и семейството. Достатъчно е само да посетите ПАНАИРА НА МОДАТА, където специално за вас, водещи български фирми - производители, търговци и дистрибутори представят своите най-нови стоки за сезон ЛЯТО '2016, с панаирни отстъпки и промоции.

Модерният стил, достъпните цени, качествените  десени и  модели  са хит на изложението. За да сте неустоими за околните и в крак с модата, трябва да се потопите в неповторимата атмосфера на Панаира, който е готов  да  задоволи всички Ваши желания.

Нека не забравяме и факта, че 90% от представените на панаира стоки са българско производство, така че купувайки от производителя или директния дистрибутор, вие подпомагате родния малък и среден бизнес. Само от 30 май до 4 юни, не пропускайте да посетите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА в Шумен!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама