Деца помагат на деца с благотворителна изложба

07:19, 20 юни 16 / Култура 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителната изложба „Деца помагат на деца“ ще бъде открита днес от 19 ч. във Варна. Събитието има за цел да подпомогне децата с умствени и физически проблеми от „Комплекс за социални услуги за деца и младежи“ в морската столица. „Става въпрос за организирането на една благотворителна арт изложба, която ще включва картини и фотографии направени главно от деца. Целта е чрез продажбата им да се съберат средства за „Комплекс за социални услуги за деца и младежи“ - Варна. Много бихме се радвали да посетите нашето събитие и да подкрепите каузата ни. Ще ви очакваме с много усмивки и добро настроение“, казват организаторите.

Тийнейджъри от различни варненски училища, които пожелаха да подкрепят своите връстници, предоставиха творбите си в изложбата. Приблизителните препоръчителни цени на всяко от произведенията ще са между 5 и 40 лева. Отделно ще има и места, където всеки желаещ да помогне, ще може да остави и дарение.

Организирането на тази благотворителна изложба е водено от доброто в сърцето на ученичката Диана Петканова, възпитаничка на Първа езикова гимназия. Тя кани варненци и гостите на града да посетят изложбата и да закупят по една картина, направена от обич за една мечта - „Щастливи детски личица“. Творбите на децата ще бъдат наредени в залата на танцово студио The Center (ул. „Шипка“ 4).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама