Задържаха варненка, помляла с джипа си заложна къща

19:17, 24 юни 16 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненка на 34 години е задържана за умишлено нанасяне на материални щети на търговски обект с автомобила си, съобщиха от областната дирекция на МВР. Сигналът за инцидента на паркинг до блок 29 на бул. „Владислав Варненчик“ е подаден на тел. 112 около 22,25 ч. в сряда.

Жената карала джип „Хюндай“ и според очевидци, цитирани от sputnik.bg, била по бански, а в колата имало дете на около годинка. Преди да започне да руши с колата си, тя се скарала с касиер на заложна къща. След това се върнала в джипа, подкарала го и няколко пъти умишлено блъснала заложната къща, като ударила и две паркирани в близост коли.

Извършителката е с инициали Е.Н. и е позната на органите на реда, съобщиха от полицията. Според униформените тя също претърпяла инцидент, при който се блъснала в метална ограда и се преобърнала на платното за движение на ул. „Тодор Влайков“. Била е прегледана в медицинско заведение, но не е пострадала сериозно.

Дамата е отведена с белезници, а детето, което возела в колата, е предадено на бащата. За нанесените материални щети е образувано досъдебно производство.  Случаят е докладван на прокурор от Районната прокуратура във Варна. Изясняват се допълнителни факти и обстоятелства около инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама