Храни и напитки от България до Сибир представя фестивалът „Славянско лято“

17:13, 23 юли 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пъстър и ярък, изпълнен с изненади, забавления и многобройни подаръци за посетителите,  международният фестивал „Славянско лято“ даде старт на незабравим уикенд за цялото семейство. Под шатрите на открития паркинг на мол „Варна“ са си дали среща храни и напитки от България до далечен Сибир, натурална козметика и изящни изделия на приложните изкуства. Цял куп изкушения са подготвили изложителите за гостите на фестивала – от дегустации на руски кулинарни специалитети и отбрани вина от български изби през източни масажи до безплатни прически със славянски плитки.

Много развлечения посрещат и малчуганите – рисунки, игри с роботи и приказен батут. От фестивалната сцена публиката забавляват диджей, танцови формации, популярни изпълнители и състави. А на всеки час един от гостите на изложението получава награда от томболата на „Славянско лято“.

Утре фестивалът продължава – от 10 до 20 ч., при същия „дневен ред“ от забавления. И през двата дни, освен да се включат в томболата, зрителите могат да дадат гласа си за най-добрите щандове на фестивала. Победителят в зрителския „референдум“ ще получи приза на публиката, а журито на форума ще отличи най-добре организираните и аранжирани щандове в категориите „Храни и напитки“, „Здраве и красота“ и „Творчество, изкуство, стил“. Награждаването на победителите ще започне в 16 ч. в неделя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама