Четирима пострадаха в катастрофа край Шкорпиловци

17:46, 26 юли 16 25 1126 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима души са ранени в катастрофа на пътя между варненските села Шкорпиловци и Ново Оряхово, съобщиха от областната дирекция на МВР. Те са пострадали при сблъсък на „Опел Астра“, управляван от 24-годишен мъж, с „Опел Вектра“ с шофьор от София.

Катастрофата станала около 17,20 ч. вчера. При десен завой шофьорът на „Астрата“ изгубил контрол над управлението, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в другата кола. Най-тежко ранен е виновният за сблъсъка шофьор – той е настанен във варненската болница „Св. Анна“ с контузни рани и фрактури, но без опасност за живота. Пострадали са и двама пътници от неговата кола – на 24 и 30 години, които са с контузии. От „Вектрата“ е пострадала пътничка на 53 години, която е със счупена пета и контузия на гръдния кош. Няма опасност за живота й.

Няколко часа по-рано на ул. „Драган Цанков“ във Варна „Фолксваген“ с 22-годишен шофьор, потегляйки назад, е блъснал пешеходка на 82 години. Жената е в болница с комоцио и контузии на рамото, ръката и крака, но без опасност за живота.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама