Икономическият университет във Варна учреди награда „Проф. Цани Калянджиев“

11:25, 28 юли 16 25 659 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нова награда „Проф. Цани Калянджиев“ учреди Икономическият университет във Варна. Тя е на името на първия ректор на висшето училище и е свързана с честването на 150-годишнината от рождението му.

Наградата ще е ежегодна и ще се връчва за високи постижения в научноизследователската дейност на учени от различни общности и университети в България и света. За наградата могат да бъдат номинирани преподаватели, учени и изследователи, автори на значими постижения в областта на научните изследвания.

Предложенията от цялата научна общност в страната могат да се отправят в писмен вид чрез номинационна форма, определена съгласно Статута на наградата, публикувани на сайта на университета. Номинационните форми трябва да постъпят до 20 септември тази година в деловодството на ИУ-Варна, кабинет 209 или на еmail: [email protected].

 Наградата „Проф. Цани Калянджиев“ за високи постижения в областта на науката ще се връчи  от ректора на Икономическия университет  на специална церемония в навечерието на 1 ноември  -  Деня на народните будители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама