„Легендите“ и Тони Димитрова стоплиха с български хитове „Тол Шипс“

22:40, 01 окт 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици български и чуждестранни гости аплодираха вечните български хитове, които прозвучаха на откритата сцена на регатата „Тол Шипс“ във Варна. Любими на много поколения песни споделиха музиканти от емблематичните български групи ФСБ, „Сигнал“, Д2. Публиката припява на певците Стенли, Любо Киров и Тони Димитрова, които бяха част от първия грандиозен концерт във варненското домакинство на ветроходната регата.

Пристанище Варна се превърна в територия на романтика, предизвикана от красивите морски ветроходи, украсени с разноцветни знамена и най-обичаните български поп и рок песни. Приключението започна още по обяд, когато със зрелищни маневри, музика и силни сирени корабите заеха местата си по кейовете. Хиляди варненци избраха топлия ден, за да се снимат и да покажат на децата си легендарни и нови ветроходи от България, Русия, Румъния и Полша.

Те ще имат още два дни възможност да се насладят на преживяването „Тол Шипс“. Утре вечер на откритата сцена ще излезе Звезделин Керемедчиев-Звезди, който заедно с варненски музиканти ще участва в концерта-почит към Фреди Меркюри „Бохемска рапсодия“. В понеделник Николо Коцев, групата му „Кикимора“ и Дуги Уайт ще радват публиката с твърд рок. Входът за всички концерти е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама