Продават морски хотел по-евтино от апартамент

10:15, 09 окт 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От сума, по-ниска от цената на апартамент във Варна, тръгва поредната публична продан на хотел „Бонбон“ в курортния комплекс „Чайка“. Четириетажната сграда с ресторант, басейн и сауна на 300 метра от плажа в района на „Спортпалас“ е на тезгяха за 12-и път, показа справка на Topnovini.bg. От луксозното обзавеждане на 16-те му стаи и три апартамента, всички с тераси и изглед към морето, климатици, цифрова телевизия и интернет, в момента няма и помен. Сградата и всички помещения са в много лошо техническо и експлоатационно състояние, без оборудване, влажни и мухлясали, става ясно от обявлението на частния съдебен изпълнител. Запазени са единствено басейнът, закритото барбекю и една дървена беседка в градината.

„Бонбон“, собственост на три физически лица и дружество с адрес на управление в луковитското село Дерманци, се продава от март 2012 г. Тогава наддаването е трябвало да тръгне от над 1,562 млн. лв. Нито преди четири години, нито преди месец, когато е била предпоследната му публична продан заради задължения към кредитори, желаещи да го купят не са се появили.

Минималната му цена в момента е 399 000 лв. Кандидатите могат да огледат съсипания хотел и прилежащия му терен до 7 ноември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама