Международна компания отваря 50 работни места във Варна

15:41, 21 окт 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Съдърланд Глобъл Сървисиз“ - глобален лидер в сферата на изнасяне на бизнес процеси ,отваря врати във Варна. Постоянното разрастване на компанията е предпоставка и за постоянното търсене на кадри с добро владеене на чужди езици. Варна, като град с голям потенциал и силно присъствие на университети и езикови гимназии, дава и предпоставка за благоприятното бъдещо развитие на компанията.  Намерението на фирмата е да стартира с 50 работни места в морската столица, като офисът отваря врати още този месец, с предстоящо обучение и стартиране на оперативна дейност на 24 октомври. Това стана ясно по време на среща на представители на компанията с кмета на Варна Иван Портних.

Основният критерий за търсене на кандидати е владеене на немски език. Началната работна нетна заплата е над 1000 лева, като допълнително се начисляват месечни бонуси, социални придобивки и ваучери за храна. За добрата мотивация и тонус на екипа се организират тиймбилдинги, групови събития, социални мероприятия и други. Няма изисквания към възрастта и опита на кандидатите.

Компанията предлага привлекателни условия за всеки, който иска да се развива професионално. „Съдърланд“ инвестира в квалификацията на своите служители. Още първия месец след постъпване на работа те получават професионално обучение, което подготвя новите служители за деловото им ежедневие. Основна цел на компанията е дълготрайно развитие на служителите си, като им дава възможности за професионално израстване.

Компанията стартира своята дейност в България през 2008 г. с отварянето на офис в София. Оттогава фирмата отбелязва бурно развитие и растеж, като броят на служителите в момента надминава 1500.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама