Осъдиха условно 21-годишен за наркоразпространение

13:01, 24 окт 16 25 2413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варненският окръжен съд наказа 21-годишния Божан Цонев от Варна за виновен в това, че на 17 март тази година държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – 32,78 грама марихуана, 7,04 грама кокаин и 2,56 грама метамфетамин. Младият мъж се призна за виновен и прие да не се събират доказателства в съдебната фаза. Заради съкратеното съдебно следствие той получи наказание, намалено с 1/3. Присъдата на ВОС е лишаване от свобода за 7 месеца, отложени с 3 години и 6 месеца изпитателен срок, както и глоба в размер на 5000 лева.

При следствените действия в тайник под предния десен калник, между бронята и подкалника на автомобила му, била намерена чантичка, съдържаща наркотични вещества в различни опаковки, както и електронна везна. Останалите наркотици били доброволно предадени от Цонев по време на претърсване в дома му.

Пред съда младият мъж заяви, че разбира грешката си и съжалява за това, с което се е занимавал, както и че след съдебния процес ще започне работа при баща си в чужбина. Присъдата може да се обжалва или протестира пред Апелативния съд във Варна в 15-дневен срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама