Варна, „Тол Шипс“ и два варненски музея с номинации в годишните награди за туризъм

17:34, 09 дек 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варна е номинирана в категорията „Община на 2016г . в морски туризъм“ в онлайн класация за годишните награди на Министерството на туризма. Гласуването започна днес и ще продължи до 18 декември. Конкурсът се организира за първа година с цел да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации.

Морската столица присъства и в други категории - за „Туристическо събитие“ е номинирана регатата „Тол Шипс“, а Военноморският музей и Регионалният исторически музей се борят в категорията „Изборът на българите“.

Онлайн гласуването става чрез платформата www.tourismawards.bg. Всеки потребител може да избере своя фаворит с един вот за всяка категория. Гласуването е ограничено по индивидуално IP и ще продължи в рамките на 10 дни, съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма. 

 В категория „Община на 2016 г. в морски туризъм“ можете да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/morska-destinacia/   В категория „Туристическо събитие“ може да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/   В категория „Изборът на българите“ може да гласувате на адрес: http://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама