Започват коледни турнири по тенис, борба и кикбокс

07:51, 10 дек 16 / Спорт 25 470 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детски коледен турнир по тенис започва от 9 ч. днес в комплекс „Черно море“. Организатори са Община Варна и всички спортни клубове по тенис. Очаква се да участват около 80 деца, разделени на две възрастови групи - до 12 и до 16 г., за момчета и момичета.

В спортен комплекс „Простор“ се провежда градски новогодишен турнир по борба, организиран от ОСК „ЖСК Спартак“ и варненските клубове по борба СК „Локомотив – 93“ и СК „Черноморски сокол“ със съдействието на Община Варна. Очаква се в него да се включат повече от 100 състезатели в различните категории.

Юнашкият салон ще е домакин на коледен турнир по кикбокс. Състезанието започва в 10,30 ч. То ще бъде в няколко дисциплини - на татами ще се играе в стил киклайт контакт, а на ринг – лоу кик и К1 (най-тежкия и зрелищен стил в кикбокса). Очаква се участие в турнира да вземат повече от 120 състезатели, представители на 20 клуба от Варна и страната. Предвидени са множество предметни награди за шампионите. Купи ще има за най-техничен, за най-перспективен и най-атрактивен състезател. Организатори са Община Варна, СКБИ "Боил" и Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама