От 30 до 70% от учениците са в клас днес

13:37, 11 яну 17 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Между 30 и 70% е посещаемостта на учебните занятия в училищата, които не обявиха днешния ден за неучебен, съобщиха от общинската администрация във Варна. В 20 училища занятия не се провеждат по решение на директорите. В останалите директорите ще могат да извиняват допуснатите отсъствия на ученици, които не са успели да стигнат днес. Това ще става по ред, за който ще получат указания от Регионалното управление на образованието. Родителите на отсъстващите деца следва да осъществят контакт с класния им ръководител.

В детските градини в общината днес са 3337 малчугани. Заниманията там и в яслите протичат нормално. Няма проблеми със социалния патронаж. За последното денонощие в Приюта за временно настаняване на бездомни и социално слаби лица е приет още един човек, с който настанените стават общо 141 души. Домовете за стари хора и центровете от семеен тип са осигурени с топла храна и хранителни продукти, както и достатъчно гориво.

Зоопаркът работи, животните са с осигурени храна и отопление. В общинския приют за кучета е имало дежурни през нощта за обгрижване на животните. В момента машини почистват пътя до кучкарника.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама