Wizz Air пуска и линия Варна – Тел Авив

13:58, 11 яну 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още една линия – до Тел Авив, пуска тази година от Варна най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа Wizz Air. Новият маршрут ще стартира от 21 юли с 3 полета седмично. Местата вече са в продажба и цените им тръгват от 49,99 лв.

Wizz Air наскоро обяви, че ще разположи нов Airbus A320 на летище Варна, инвестирайки в региона 98 милиона долара. Самолетът дава възможност на авиокомпанията да добави общо шест нови линии към мрежата от Варна, която сега обхваща осем линии до шест държави.

Установявайки своя оперативна база във Варна, авиокомпанията ще назначи за екипажи на новия самолет 36 души, които ще бъдат базирани в морската столица. Набирането на местен състав вече започна. Авиокомпанията организира ден на отворените врати за всички, които проявяват интерес към кариера в WIZZ, високо в небето. Дните на отворените врати ще се проведат на 7 и 8 февруари от 9 ч. в интерхотел „Черно море“. Кандидатите трябва да бъдат точни и да носят актуална автобиография на английски език, 2 снимки (в лице и цял ръст) и препоръки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама