Убитите във Вълчи дол са простреляни със законно притежаван пистолет

16:50, 16 яну 17 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Образуваното под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура във Варна досъдебно производство по случая с намерените простреляни баща, майка и син в частен дом във Вълчи дол се води за убийство на повече от едно лице и засега е срещу неизвестен извършител. Това съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Огнестрелното оръжие, с което се предполага, че е извършено престъплението, е законно притежавано. То е открито и иззето от дома на семейството. Заключенията на балистичната експертиза ще дадат отговор дали с този пистолет са причинени огнестрелните наранявания по трите тела. Назначени са и медицинска и дактилоскопна експертиза. При огледа са иззети веществени доказателства.

От прокуратурата все още не дават информация за причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на 65-годишния мъж, 57-годишната му съпруга и 28-годишния им син, които бяха намерени простреляни в дома им в неделя. Основната версия, по която се води разследването, е за убийство с последвало самоубийство след битов скандал, но не се изключва нито една версия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама