Пенсионери пострадаха при пожар

19:02, 16 яну 17 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Семейство пенсионери е пострадало при пожар във варненския квартал „Владислав Варненчик“. Сигналът за горяща стая в апартамент е получен 2 часа след полунощ в събота. Причината за инцидента е в процес на изясняване, възможен е умишлен палеж, съобщиха от областната дирекция на МВР.

При пожара са обгазени 85-годишна жена и 78-годишен мъж, които живеят в апартамента. Няма опасност за живота им. Огънят е унищожил мебели, електрически уреди и домашно имущество, опушени са около 100 кв. м стени.

При друг пожар – в на ул. „Лиляна Димитрова“ в Дългопол, леко е обгазен 72-годишен мъж. Животът му не е в опасност. Причина за този пожар е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са мебели и домашно имущество, опушени са 30 кв. м стени.

През почивните дни варненските огнеборци са гасили 12 пожара с материални щети.Късо съединение в аспиратор е подпалило кухня на апартамент на ул. „Брегалница“, заради неправилно използване на отоплителен уред и горяла стая в апартамент на ул. „Ясен“. Късо съединение в су,шилня за дрехи е причинило пожар в апартамент на ул. „Габрово“. Горели са и автомобил „Опел“ в кв. „Младост“, магазин за хранителни стоки в кв. „Трошево“, електрическо табло, улична лампа, ПВЦ контейнери.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама