Възрастен мъж е починал след катастрофа край Провадия

11:49, 19 яну 17 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж на 83 години от с. Ветрино е починал след катастрофа на пътя за Провадия, след разклона за с. Рояк. Произшествието станало вчера около 14,50 ч., съобщиха от областната дирекция на МВР.

Водачът на лек автомобил „Шкода“ - 21-годишен от Бургас, при излизане от десен завой изгубил контрол над управлението, навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал „Рено“. След инцидента е установено, че възрастният мъж, който се возел на задната седалка на реното, е пострадал. Малко по-късно той е починал. Изясняват се причините и обстоятелствата за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

При друг инцидент вчера по пътя от Варна за Златни пясъци са пострадали трима души – 46-годишният водач на „Сузуки“ и двама пътници от колата. Произшествието станало поради движение с несъобразена скорост. Шофьорът изгубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от пътното платно и се блъснал в стълб от уличното осветление. Той е с фрактура на ръката, 53-годишна пътничка е с контузия на гръдния кош, а пътник на 67 години е със счупен череп. И тримата са настанени в болницата „Св. Анна".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама