Добри каузи търсят съмишленици в „Социални понеделници“

18:37, 22 яну 17 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нова инициатива на неправителствения сектор тръгва от утре във Варна. Тя е наречена „Социални понеделници“ и е организирана от неправителствената организация JCI България, пълноправен член на Junior Chamber International.

„Социалните понеделници“ са място, на което хората с добри каузи да получат трибуна за представяне на дейността си и да срещнат съмишленици, обясняват организаторите. Специализираните нетуъркинг събития ще са срещи на неправителствените организации с бизнеса и обществото. Те ще се провеждат ежемесечно и ще представят по три интересни каузи. Всеки с добра идея ще има по 10 минути, за да заинтригува с нея участниците, а след това обсъждането й ще може да продължи в неформален личен контакт.

Участието в „Социалните понеделници“ е напълно безплатно. Първото събитие е утре от 19 ч. в Социалната чайна на ул. „Преслав“ 53. На него ще се представят Клубът „Млад предприемач“ към Икономическия университет във Варна, Българската школа по психоанализа и младежката организация „Делфините“.

Повече за инициативата може да се разбере на http://socialmondays.jci.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама