Бургазлия води варненската листа на Обединените патриоти

08:41, 21 фев 17 / Политика 25 931 Шрифт:
Автор: Жулиета Иванова

Бургаският журналист Валентин Касабов е водач на листата на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“, която вчера се регистрира в Районната избирателна комисия във Варна. На второ място в списъка от 15 души е бившият депутат в 42-рото и 43-тото Народно събрание и координатор на „Атака“ на Североизточна България Николай Александров. Трети е русенският адвокат Иво Пазарджиев, следван от Цветомир Красимиров Грънчаров от „Атака“ и областния координатор на ВМРО Живко Костадинов.

Втората регистрирана вчера във Варна коалиция е „Кой – Българската левица и Зелена партия“. Листата й наброява 12 души, а неин водач е Найден Найденов, който водеше и листата за общински съветници във Варна от „Българска радикална левица“ на последните местни избори.

Трима души фигурират във варненската листа на Партията на зелените, водена от Иван Калчев Иванов. Четирима кандидат-депутати от Варна издига ПП „Българско национално обединение“ с лидер Георги Георгиев. Водач на тази листа е Пламен Любомиров Вукадинов, който е начело на партийната листа и в Разград. На последно място в списъка е Янчо Таков-младши.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама