Лиляна Павлова: Срещу ГЕРБ се води тежка компроматна война

17:55, 22 фев 17 / Политика 25 633 Шрифт:
Автор: Жулиета Иванова

Срещу нас се води тежка компроматна война с много пропаганда и опорни точки. За съжаление, служебният кабинет се държи като патерица на нашите опоненти и им предлага удобни тези за говорене. От друга страна, именно в резултат на т. нар. ревизия, предприета от служебното правителство, стана ясно, че в кабинета „Борисов 2“ няма тежки злоупотреби с обществени поръчки, с фондове и т.н.” Това заяви на пресконференция днес във Варна бившият регионален министър Лиляна Павлова, която е и водач на местната листа на ГЕРБ.

За две години сме постигнали много - втори сме в Европа по показатели като ръст на брутния вътрешен продукт, имаме най-ниската безработица. Откакто имаме служебен кабинет, само за един месец показателите рязко спадат“, посочи Павлова. Тя определи като узурпиране на властта масовите чистки във втория ешелон, с които БСП и НДСВ се опитват да влязат през задния вход на управлението.

Докладът на кабинета „Герджиков“ доказва, че основна цел бе да се сервират удобни тези за БСП. В обществото успя да се насади усещане, че правителството с премиер Бойко Борисов има системни грешки в управлението си. Това се оказа невярно. Докладът доказа, че ГЕРБ са управлявали честно, открито и почтено”, заяви бившият спортен министър Красен Кралев, който също е част от варненската листа на партията.

В присъствието на кмета Иван Портних, който е и областен координатор на ГЕРБ, двамата припомниха, че кабинетът „Борисов“ е подкрепил усилията му и само за две години във Варна са реализирани инвестиции за 300 млн. лв.

Имаме ясна програма, която е обвързана с бюджета и възможностите на държавата. Другото е утопия и БСП ще се увери, че на третия месец, в който идеите им се парафират от финансисти, държавата буквално ще се счупи, както се е случвало три пъти преди това. След всяко управление на БСП настъпва катастрофа, а след всяко управление на ГЕРБдържавата остава в по-добро състояние, отколкото сме я поели”, каза Красен Кралев.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама