Джакузи засмука 4-годишно момиченце

11:56, 27 фев 17 25 801 Шрифт:
Автор: Жулиета Иванова

Британче на 4 години е пострадало тежко в джакузи в хотел „Адмирал“ в курорта Златни пясъци. Инцидентът станал в събота, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна.

Момиченцето било в басейна заедно с майка си и баба си. След това трите влезли в хидромасажната вана. Детето решило да се премести по-близо до майка си, когато започнало да пищи от болка. Виковете накарали спасителя да изключи смукателната помпа, за да бъде освободено детето от получилия се вакуум.

Пострадалото момиченце е откарано веднага във варненската болница „Света Анна“. Там за спасяването му са извършени две операции. В момента детето е в реанимацията на болницата в тежко състояние и с увреждания.

По случая е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда на детето поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност. Степента на телесната повреда – тежка или средна, ще бъде уточнен в хода на разследването, което се ръководи от Районната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама