„Ягуар“ блъсна момиче на заден ход

12:17, 28 фев 17 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Непълнолетна пешеходка е пострадала вчера, докато пресича ул. „Петко Каравелов“ във Варна. Инцидентът станал около 15,50 ч., съобщиха от областната дирекция на МВР.

Момичето било ударено от лек автомобил „Ягуар“, който се движел на заден ход. При предприемане на маневрата 27-годишният му шофьор не се убедил в безопасността й и блъснал преминаващата зад колата пешеходка. Тя е с контузия на десния глезен, след преглед е освободена за домашно лечение.

В болница със сътресение на мозъка е настанена 54-годишна жена от Русе. Тя е пострадала като пътничка в лека кола, катастрофирала на автомагистрала „Хемус“ в района на Провадия. Около 15,30 ч. вчера „Фолксваген“, шофиран от 63-годишен добричлия, застигнал и блъснал движещ се пред него „Опел“. По случая е образувано досъдебно производство.

Поради неспазване на достатъчна дистанция снощи около 20,30 ч. подобна катастрофа е станала и на кръстовището на бул. „Владислав Варненчик“ и бул. „Съборни“ във Варна. Тогава 62-годишен водач на „Дачия“ - арменски гражданин, продължително пребиваващ в България“, блъснал движещия се пред него „Мерцедес“. Шофьорът е с контузия на главата, но няма опасност за живота му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама