MTV води световни звезди за шоу във Варна

18:28, 01 мар 17 / Любопитно 25 369 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Южният плаж във Варна това лято ще бъде сцена на грандиозно шоу, организирано от световноизвестната музикална телевизия MTV.Проектът се нарича MTV presents Vanra beach 2017  и ще се реализира на 15 юли. Шоуто ще започне следобед и ще продължи до късно през нощта.

В него ще участват над 10 чуждестранни изпълнители, сред които световнопризнати звезди, както и някои от най-добрите български изпълнители. Сцената ще бъде изградена в най-широката част на плажа от страната на плувния комплекс „Приморски“. По дължината на пясъчната ивица пък ще бъдат разположени големи екрани, на които и по-отдалечената публика ще може да наблюдава изпълненията.

Това ще бъде най-голямото събитие на открито, провеждано във Варна. То ще бъде с много сериозен отзвук и отразяване в европейски и световни медии. Всичко това ще донесе и икономически ползи за града ни. Убеден съм, че част от причините събитието да се състои е титлата Европейска младежка столица 2017“, заяви кметът Иван Портних.

Цялото шоу ще бъде заснето и ще бъде направен едночасов филм, който ще се разпространява в световните канали на MTV и ще се излъчва многократно в следващите 7 месеца. Това е само началото на партньорството ни с Варна, което планираме за срок от 5 години, обясниха организаторите. Те предвиждат градът да домакинства на подобни събития всяка година.

Целите на проекта са да промотира Варна пред многобройна публика, да донесе икономически ползи за града и да вдъхнови младите хора. За домакинството си Варна ще плати 50 000 евро. Сумата вече беше гласувана от Общинския съвет. Цялото шоу ще струва 1 млн. евро, които организаторите ще осигурят чрез спонсорство и продажби на билети.

Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от 31 март. Цената им е 69 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама