До 20 март набират предложения за финансиране от фонд „Култура“

10:15, 13 мар 17 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В ход е второто набиране на проектни предложения за финансиране по фонд „Култура“ по три поднаправления – Мрежа на младежки зони и читалища, Проект за милиони – Инно Варна, и Варненска младежка медийна академия. Кампанията е организирана от сдружението„Варна – Европейска младежка столица“.

Екипът му вече проведе и информационна среща, на която представители на неправителствения сектор и младежки зони имаха възможност да се запознаят в детайли с трите поднаправления и да зададат своите въпроси.

Проектните предложения могат да бъдат подавани до 20 март. Екипът на сдружението препоръча да се използва възможността за онлайн кандидатстване, което би оптимизирало процеса по качването на проектите в платформата за обществено гласуване – projects.varna2017.bg. Също така препоръча да не се чака последният възможен ден за подаване на предложението – тези, които са готови с проектите си, могат вече да ги изпратят на сайта на фонд „Култура“.

Проектите могат да бъдат реализирани на територията на община Варна, която включва и с. Тополи, с. Казашко, с. Звездица, с. Константиново и с. Каменар. Всички въпроси и промени по финансовата част на проектите, след като бъдат одобрени, трябва да се отправят към администратора на фонд „Култура“ към Община Варна, стана ясно още на срещата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама