Музиканти чистят Варна от боклуци

08:02, 15 мар 17 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От Варна тръгва турнето „Метъл за смет 2“ на музикантите от групата Grimaze. То ще включва концерти и акции за почистване на отпадъци в още 8 града - Бургас, Севлиево, Плевен, Русе, София, Стара Загора, Велико Търново и Пловдив.

Миналата есен групата направи първото такова турне, в което заедно с над 200 доброволци събраха заедно над 55 000 литра отпадъци от природата. Концертът във Варнаще се състои на 17 март, петък, в Rubik Art Center, заедно с варненската група Brain Terror. Началото е в 21 ч., а входът струва минимум 4 лв.

Почистването на другия ден ще бъде около дерето на преливния канал до автогарата във Варна. За всички, които искат да се включат, срещата е в 12 ч. на автогарата.

На 18 март групата ще бъде в Бургас, а ден по-късно ще почиства боровата гора край комплекс „Меден рудник“. До края на март предстоят същите събития в Севлиево, Плевен, Русе. На 31 март е концертът в София, а в първия ден на април ентусиастите ще чистят столицата. Следват концерти и акции по почистване в Стара Загора, Велико Търново и Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама