Крадец получи 3 месеца затвор

19:32, 16 мар 17 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районният съд във Варна наложи ефективно наказаниe на 24-годишен младеж от Шуменско за кражба на пари и вещи от частен дом. В процедура на съкратено съдебно следствие той се призна за виновен,че на 7 февруари миналата година е отнел телевизор с дистанционно, флаш-памет и кутия с парична сума от апартамент във Варна.

Подсъдимият се придвижвал пеша през нощта на тази дата, когато случайно забелязал открехната входна врата на жилищен блок в квартал „Левски“. Той безпрепятствено се качил до четвъртия етаж, попаднал на незаключен апартамент и докато живеещите в него гледали филм в спалнята, той успял да открадне от хола вещи и пари. При излизането на подсъдимия от апартамента пострадалите чули подозрителен шум, но докато разберат какво се случва, успели да видят през терасата само качването на младеж с техния телевизор в такси. Отнето от жилището чуждо имущество е на обща стойност около 650 лева.

Младият мъж страда от вредна употреба на марихуана и има предходна съдимост, съобщиха от пресслужбата на съда. Варненският районен съд му наложи ефективно наказание от 3 месеца затвор при общ режим. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама