Кариерен форум предлага работа на студенти и млади специалисти

08:28, 20 мар 17 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За 15-и път Варна е домакин на форума „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“. Той започва днес от 10 ч. в „Суис Белхотел“ (бившия хотел „Димят“) с участието на 45 компании.

Основната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители – студенти и млади специалисти, като им предложат стажантски позиции и постоянни работни места. В помощ на търсещите професионална реализация са организираните в рамките на форума дискусионни панели и консултации във връзка с подготовката на СV и мотивационно писмо, печелившето поведение при интерю за наемане на работа, дигиталния отпечатък на кандидатстващите. На много от щандовете от страна на фирмите стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

И през тази година кариерният форум ще се проведе в седем града в цялата страна. В Русе той ще гостува на 22 март, в Свищов - на 27 март, във Велико Търново - на 29 март. Предстоят издания и в Бургас и Пловдив – съответно на 3 и 5 април.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама