„Рено“ удари дете на велосипед

12:00, 30 мар 17 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Непълнолетен мотоциклетист е пострадал при катастрофа на кръстовището на ул. „Антим І“ и бул. „Мария Луиза“ във Варна. Той е бил ударен от лек автомобил „Деу“, докато преминава на зелен сигнал на светофара, съобщиха от областната дирекция на МВР. Колата е била с 83-годишен шофьор, който навлязъл на кръстовището на червен забранителен сигнал. Мотористът е с фрактура на палеца на левия крак, след медицински преглед е освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

При друга катастрофа е пострадало дете на велосипед. То пресичало с колелото си кръстовището на ул. „Ген. Колев“ и бул. „Владислав Варненчик“ на сигнализирана пешеходна пътека, когато „Рено“ с 53-годишен варненец зад волана го блъснало, вместо да го изчака да премине. Детето е с контузия на гривнената става на дясната ръка, няма опасност за живота му.

При пътен инцидент в Провадия жена на 54 години е получила контузия на гръдния кош. Тя пътувала в „Пежо“, което било застигнато и ударено от движещ се зад него „Фолксваген“. Катастрофата станала на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ около 9 ч. вчера. Няма опасност за живота на пострадалата жена.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама