Благуните идват във Варна през май

09:24, 02 апр 17 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Симпатичните герои от първия български куклен сериал „Благуните“, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха „Лека нощ“ на децата от телевизионния екран, ще гостуват за първи път във Варна. Морската столица е част от турнето им, което ще премине и през Русе и Бургас.

Детският спектакъл „Още един прекрасен ден“ ще бъде на 16 май във Фестивалния и конгресен център. Началото му е в 18 ч. Билетите вече са в продажба в интернет, на касата на ФКЦ, бензиностанциите OMВ, „Български пощи“, магазини „Технополис“, Usit Сolours. Цената им е от 8 до 12 лв., а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

В „Още един прекрасен ден“ децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни, куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама