Експерти разказват за пътя към върховете на кариерата

08:56, 07 апр 17 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Висшето училище по мениджмънт във Варна днес е домакин на второто издание на форума „Свиквай с успеха“. В рамките му професионалисти в различни области ще споделят своите успешни практики, споделяйки своите интересни истории и предизвикателства. Целта е да вдъхновят младите хора, като им покажат, че усърдната работа има възвръщаемост. Те ще им отговорят и защо е важно да се развиват именно в България. Лекциите започват в 10 ч. в конферентната зала на училището на ул. „Оборище“ 13 А.

Всички гост-лектори имат своите успехи и неуспехи в живота, които ще споделят с участниците. Сред тях е Робин Виляреал, бивш пилот на транспортни самолети, а сега директор на Института по кулинарни изкуства към ВУМ. Неговата тема е „Военни ценности в кухнята и моят опит като шеф-готвач. Защо избрах България?“.

„Моите 5 стотинки за хотелиерството, какво да очакваме от бъдещето“ е озаглавил презентацията си Иван Димитров - създател на приложение за туризъм за мобилни устройства, което използва най-новата технология beacon и има за цел да скъси разстоянието между бизнеса и крайния потребител. Той е експерт в хотелиерството от 2003 г. Работил е в хотели по целия свят, след което е открил, че страстта му е маркетингът.

Как да се подготвим за мечтаната работа ще разкаже Златин Георгиев, професионалист с богат опит в сферата на подбора на персонал. В момента е мениджър на международна компания, европейски лидер в предоставянето на грижи за възрастни хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама