София Иванова представи нова авторска песен

16:05, 09 апр 17 / Култура 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Таланти от различни поколения се събират в новата песен на варненката София Иванова, която бе представена при откриването на „Варна – Европейска младежка столица 2017“. В авторската й творба „Детето в мен“ гостува популярният фолклорен квартет „Славей“. Снимките на  петото видео на ученичката от морската ни столица показват прелестите на Варна, съобщава ВИП Комюникейшън. Музиката е на друг признат титан - Алекс Кипров, автор на текста е Цветелина Николова. Идеолог на песента е откривателят на таланти Иван Иванов - Дядото.

Малката чаровница в момента работи по 19 нови проекта, но не издава нищо за тях. „Най-големият ми проект е свързан със световноизвестен български композитор и ще се появи в началото на лятото“, лаконична е тя.

С дебютната си песен „Моята Родина“ 7-годишната ангелогласна  София Иванова разплака хиляди българи по света. В Деня на будителите клипът към песента бе споделен многократно в социалните мрежи като поздрав за големия български празник. София  засне  клипове за песните си „Мак червен“, „Непослушна дама“ и „Хубава си, моя горо“ - отново със специалното участие на великолепния квартет „Славей“.

Екипът на отличничката от втори клас на НУИ „Добри Христов“, където свири на флейта при музикалния педагог Николай Йорданов, е избрал за снимачен терен на видеата най-невероятните кътчета на България - Крушунските водопади, Орфеевите скали, Долината на розите, Побитите камъни и други.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама