Фотографска изложба откриват в Апелативния съд

07:00, 11 апр 17 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Втора изложба откриват Апелативният съд във Варна и Школа „Дедал“ утре в артсалона на петия етаж на Съдебната палата на площад „Независимост“. Тя е наречена „Портрети на моя град“ и съдържа 20 признания в любов към Варна през обектива на Пламен Михайлов. Откриването е броени дни преди Възкресение Христово - празника, който тази година съвпада с деня на Българската Конституция и професионален празник на юриста.

Пламен е поредният артист от семейството на „Дедал“ - школата по изобразително изкуство за талантливи деца и младежи в неравностойно положение. Входът ще бъде достъпен за всички ценители на фотографията, за юридическата общност и за приятелите на „Дедал“.

Ценителите на фотографското изкуство съзират в тези фотоси „изключително зряло и пестеливо използване на цветната гама, което създава усещането за перфектната цветова комбинация“. Всеки един портрет с образа на любимия град е като обяснение в любов, което Пламен насища с емоция, цвят и мистика. Площад „Независимост“, окъпан в синьото на ясното варненско утро, морският залез - с цялата си цветна нежност, златистата катедрала – докосната от тайнството на мъглата и още, и още, и още любов към родната Варна.

Пламен Михайлов се присъединява отскоро към звездния отбор от професионални художници и артисти в школата, които вече 10 години подготвят безвъзмездно младите таланти на Варна.

Изложбата „Портрети на моя град“ ще остане в съда до 26 април.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама