Набират кандидати за младежкия конкурс „Като майсторите“

18:21, 12 апр 17 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Третия национален младежки конкурс „Като майсторите“ подготвя училищното настоятелство при частния професионален колеж „Богоя“ във Варна. В него могат да участват младежи на възраст от 15 до 30 години, които имат творчески интереси в областта на модата, фризьорството и изобразителното изкуство.

Категориите, в които могат да се състезават, са три. В „Аз рисувам мода“ конкуренцията ще бъде в две възрастови групи – до 17 г. и между 18 и 30 г., като и за двете темата е „Цветята на малката Ида“. В категория „Млад дизайнер“ темите са две за различните възрастови групи - „Цветята на малката Ида“ за участници от 15 до 20 г. и „Бяло и черно плюс цвят“ за 21 – 30 г. Темата за категорията „Млад фризьор“ също е „Цветята на малката Ида“, а възрастовите групи са от 15 до 20 и от 21 до 30 г.

Младите надежди на България ще имат възможността да развихрят своето въображение и да покажат уменията си на шоу-спектакъл, който ще се проведе на 3 юни във Варна с подкрепата на Община Варна и дирекция „Младежки дейности“.

Голямата награда в конкурса е екскурзия в Италия, съобщиха организаторите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама